NOVAK CATERING


Family sport je ponovo u akciji!

Porodica je na okupu i u skladu sa imenom brenda Novak, želi i dalje da zadrži lidersku poziciju u domenu ugostiteljstva i ponudi Vam nešto sasvim novo!

Zato je 2014 godina za Family sport godina CATERINGA-a

Šta je ketering?

Ketering je veoma ozbiljan poduhvat, odnosi se na dostavu hrane van objekta i zato mora da zadovolji sve zdravstvene kriterijume i kvalitet ponudjene hrane.

Zato Family sport u skladu sa imenom i simbolom koji označava Novak ketering, a u duhu današnjeg načina života želi kao i uvek da Vama i Vašim gostima, pruži VRHUNSKU uslugu i da se i u domenu keteringa predstavi kao pravi domaćin spajajući tradiciju, brz život, zdravu ishranu i kvalitet, nudeći nešto sasvim novo, proizvode koji su napravljeni po isprobanim recepturama naše kuhinje.


Naši proizvodi:

Family sport ne bi bio lider u domenu svog poslovanja i ne bi bio u skladu sa imenom brenda Novak da nije vodio računa o svim našim potrošačima.

Mi možemo za Vas u našoj specijalizovanoj modernoj kuhinji spremiti vegetarijansku, bezglutensku, posnu, vegansku ponudu vrhunskog kvaliteta.

Želite dizajniranu hranu, dobićete. U našoj ponudi imamo i vrhunski „carving“.

Želite našeg vrhunskog kuvara na Vašem slavlju, mi možemo i to.
Svi naši proizvodi napravljeni su u specijalizovanoj ketering kuhinji Novak i svojim kvalitetom, izgledom, ukusom, lepotom, vatrometom boja i raznovršnošću praznik su zva čula.

Minimalna vrednost kupovine naručenih proizvoda je 10.000 dinara.